Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Aneta Krejčíková (32) se stane už dvojnásobnou maminkou. Nedávno se v jednom z rozhovorů svěřila, že by druhého potomka ráda přivedla na svět doma, ač si uvědomuje, že se jedná o velmi kontroverzní záležitost.

"Samozřejmě se rozhodnu, až to bude aktuální, ale strašně by se mi ten porod doma líbil. I z toho důvodu, že bych si přála, aby u toho byli Beníček a partner a bylo to v našem prostředí, byla by tam dulička, kterou jsem u porodu měla a která je naprosto úžasná, prostě bychom si to udělali podle svého,“ zasnila se pro časopis Maminka Krejčíková, jež moc dobře ví, že s jejím nápadem nebude jen tak někdo souhlasit.

„Člověk se pak samozřejmě musí obrnit proti nátlaku okolí, protože je spousta lidí, včetně mojí rodiny, kteří s tím nesouhlasí," dodala.

Aneta má doma čtrnáctiměsíčního syna Bena. Otcem obou dětí je hereččin snoubenec Ondřej Rančák, který Anetu požádal o ruku přímo na jevišti jejího domovského Divadla Na Fidlovačce.

Souhlasíte s Anetou Krejčíkovou, která chce rodit doma?
Ano
8,9 %
Ne
91,1 %
Celkem hlasovalo 20154 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám