Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V době dospívání prý vždy toužila po tom založit dívčí kapelu. K hudbě se ale Andrea Bezděková (29) dostala až nyní v období karantény. „Kytaru jsem dostala před rokem, ale začala jsem na ni hrát až teď. Zjistila jsem, že spojit zpěv a hru na kytaru je hrozně těžké. Jakmile začnu zpívat, tak mě to rozladí a nemůžu pokračovat dál,“ prozradila nám modelka na vůbec první módní přehlídce v pokoronavirové době, kterou uspořádala Beata Rajská (61).

V karanténě se nejkrásnější Češka roku 2016 nevěnovala jen hudbě, ale i sportu. „Posilovny mi vůbec nechyběly. Mám ráda aktivity v přírodě, kolo, běh, tenis, brusle. K běhu se po delší době vracím a dostávám se znovu do formy. Přestala jsem, když se zrušil půlmaraton, na který jsem se přihlásila,“ říká Andrea.

Bezděková je vlastně odkázaná na venkovní aktivity mimo civilizaci, neboť není schopná cvičit s rouškou. „Nevyjdu s ní ani do pátého patra, hned se dusím,“ říká Andrea, která ale naštěstí mini přehlídku dámské kolekce zvládla bez zadýchání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám