Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Psal se rok 2008 a Amy Winehouse (†27) byla na vrcholu kariéry. Četné zkušenosti s drogami a alkoholem už sice měla za sebou, ale ještě zdaleka nebyla v tak zuboženém stavu jako v posledním roce před smrtí. Mnohdy v podroušeném stavu dokonce i vystupovala před publikem a kvůli neúspěšnému boji s anorexií se ztrácela před očima. Připomeňme si období, kdy Amy prožívala příjemné chvíle a cachtala se ve vlnách Atlantského oceánu.

Konec roku 2008 Winehouse trávila v Karibiku a společnost jí dělal neznámý postarší muž. Talentovaná zpěvačka s pronikavým hlubokým hlasem měla kudrnaté vlasy jako beránek a na sobě pouze spodní díl plavek.

Pyšnila se hezky tvarovaným ženským tělem, které ještě rozhodně nebylo vyhublé na kost a nepotřebovalo zásah plastických chirurgů, během něhož si později Amy nechala zvětšit poprsí. Nikdo tehdy nemohl tušit, že život této mimořádně nadané ženy vyhasne tak brzy...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám