Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Náhlá smrt jedné z nejtalentovanějších zpěvaček posledních let Amy Winehouse (†27) minulý rok všem vyrazila dech. Přestože se spekulovalo, že viníkem smrti bylo předávkování drogami, nakonec vyšlo najevo, že se Amy po třech týdnech abstinence napila alkoholu až příliš, což se jí stalo osudným. Mnozí vinili ze zbídačeného stavu a jejích závislostí zpěvaččina exmanžela Blakea Fielder-Civila, který však až donedávna veškerý podíl na smrti zpěvačky popíral. Pro deník The Sun však nyní přiznal, že Amy k tvrdým drogám přivedl on.

Fielder-Civil se sám ještě nedávno léčil ze závislosti na drogách a alkoholu. Poté, co se před několika týdny příšerně opil, s otravou alkoholem a selháním orgánů upadl do kómatu. Jeho nejbližší už se začali smiřovat i s variantou, že by se nemusel probudit. Lékaři jej však dokázali dostat z nejhoršího.

Nyní se Fielder-Civil snaží jednou provždy ospravedlnit, když říká: „Byl jsem tím, kdo do vztahu přivedl drogy. Ale když přišly toxikologické testy, v jejím organismu nebyly nalezeny žádné drogy. Nevím, jestli mě to zbavuje mého podílu viny nebo odpovědnosti, ale znamená to, že jsem nezabil svou exmanželku.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám