Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tento prodloužený víkend bohužel Alice Bendová (50) s rodinou nevyužije k žádnému výletu mimo domov. „Vzhledem k tomu, že má být ošklivé počasí, tak asi zůstaneme doma,“ pokrčila rameny herečka, která ale bez činnosti rozhodně nezůstane. „Snažíme se být co nejvíc venku, samozřejmě co nám počasí dovolí. Asi uděláme nějaké výlety,“ slibovala si.

Nastává podzim a v tomto období oblíbená herečka s rodinou často odlétá na svůj letní byt na Tenerife. Na výlet na Kanárské ostrovy si ale kvůli pandemii koronaviru a stále se zpřísňujícím opatřením musí nechat zajít chuť.„Od března jsme tam bohužel nebyli. Naposledy jsme Tenerife  navštívili v únoru. To jsme vlastně stihli na poslední chvíli,“ svěřila se Super.cz Alice.

Ve svém letním sídle plánovala Bendová s partnerem a dcerou Aličkou a synem Vašíkem strávit velkou část letních prázdnin. „Plánovali jsem tam být šest týdnů, ale nakonec to nedopadlo. Nevím, jestli je dobré letět,“ říká Alice, která neztrácí naději a snaží se ve všem hledat něco pozitivního. „Dobré je, že cestovky dávají testy na covid zdarma.“

Bendová se stále nevzdává představy, že by na Kanáry přece jen odletěla. „Bylo by krásné tam letět na podzimní prázdniny. V dnešní době ale není legrace zanedbávat byť jen jeden den školy. Děti totiž od března nechodily a já jsem ráda, že tam teď dochází a můžou se učit pod vedením profesionálů,“ dodává Alice Bendová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám