Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Známe premiérové obsazení muzikálu Mamma Mia!. A přišlo hned několik překvapení. Na premiéře se 12. prosince neobjeví hvězdy jako Danka Šinkorová, Roman Vojtek, a dokonce ani Ivana Chýlková.

Roli Donny, kterou v muzikálu bude hrát moderátorka V.I.P. zpráv na Primě Šinkorová, si na premiéře zazpívá hvězda seriálu Pojišťovna štěstí a držitelka Ceny Thálie Alena Antalová, která je hvězdou muzikálů ve svém rodném Brně.

Danka má na muzikálové scéně v poslední době smůlu. Nezahrála si ani premiéru v Addams Family, kde se alternuje s Lucií Bílou. Ta dostala pochopitelně přednost.

Překvapením je neobsazení Ivany Chýlkové do role milionářky jménem Tanya. "Ivana Chýlková by pro časové vytížení a fyzické vyčerpání po premiéře v Činoherním klubu do projektu měla nastoupit na jaře 2015," řekl Super.cz tiskový mluvčí muzikálu Janis Sidovský.

Na premiéře Mamma Mia! se v hlavních rolích objeví Jiří Langmajer, Pavel Vítek, Petr Kolář, Radka Fišarová, Hanka Křížková a Tomáš Smička, pro kterého je to první velká muzikálová příležitost. Smička je partnerem zpěvačky Kamily Nývltové.

Reklama

Další články

Načítám