Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak jako každý rok byl začátek prosince ve znamení velkolepé módní show značky Victoria's Secret. Po přehlídkovém mole se opět prošly ty nejkrásnější světové modelky, které v luxusním spodním prádélku předvedly svá dokonalá těla.

K nejslavnějším andílkům této značky bezesporu patří pětice sličných topmodelek v čele s brazilskými kráskami Adrianou Limou (42) a Alessandrou Ambrosio (43). Tyto sličné modelky jsou důkazem, že mateřství rozhodně není překážkou pro udržení svůdných ženských křivek.

Obě dvě Brazilky jsou totiž dvojnásobnými maminkami a na přehlídkových molech září snad ještě víc než před lety! Napodobila je i holandská kočička Doutzen Kroes (29), jež teprve před několika měsíci přivedla na svět svého už druhého potomka, a na přehlídce patřila k suverénně nejpřitažlivějším modelkám.

Ani gram tuku navíc nemá ani maminka dvouleté holčičky Dixie, americká topmodelka Lily Aldridge (29). Čtveřici věhlasných andílků doplnila ještě jihoafrická šelma Candice Swanepoel (35), která jako jediná ještě nemá dítě. A mateřství se při pohledu na své věhlasné kolegyně nemusí vůbec obávat...

Který z andílků Victoria´s Secret se vám líbí nejvíc?
Adriana Lima
38,4 %
Alessandra Ambrosio
5,8 %
Candice Swanepoel
37,5 %
Doutzen Kroes
14,6 %
Lily Aldridge
3,7 %
Celkem hlasovalo 26696 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám