Hlavní obsah
Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) se v show Tvoje tvář má známý hlas prozatím vyhnula náročným tanečním choreografiím, zato se už několikrát musela popasovat s pěveckou výzvou. V 6. kole si vylosovala fenomenální britskou zpěvačku Adele (35) a s písní When we were young se stala absolutním vítězem. V dalším kole se musela naučit rapovat. Hravě si poradila i s touto výzvou a jako exotická Cardi B (31) rozpoutala na jevišti pořádně žhavou show.

„Jak nejsem fanynka Cardi B, tak Jitka mě opravdu bavila. A ještě je sexy,“ nechala se slyšet fanynka. Pochvalu si herečka vysloužila také od porotců. „Jitunko, vypadáš úžasně, strašně ti to sluší. K tomu zpěvu, udělala jsi výborně její španělský přízvuk,“ pochválila vystoupení Eva Burešová (30).

Jako vždy svým hodnocením pobavil porotce Aleš Háma (50), který ocenil, že se Jitka nebála odvážných provokativních gest, přesně takových, kterými je Cardi B ve svých videoklipech proslulá.

„Tahle soutěž ukazuje úžasný proměny. Dnes jsme viděli femme fatale, maminku od dvou dětí, jak se z ní stala frajle, obscénní fuchtle v tom nejlepším slova smyslu. Zase se ukazuje, že být herečka v této soutěži je devizou, protože najednou jsme ti to i věřili, ale samozřejmě víme, jak je to doopravdy.“

Přestože v diskuzích na sociálních sítích většina fanoušků s porotou souhlasí a herečku obdivují nejen za její výkony, ale také, že jako jedna z mála umí nosit kila navíc s grácií, objevili se i rýpalové, kteří si neodpustili drsné poznámky.

„To roztahování nohou si mohla ušetřit, kdo se má na tu horu masa dívat, zpěv nebyl, takže...,“ nešetří ostrými slovy divák. „Bylo to takový tlustý a utahaný. Nelíbilo,“ přidal se další. To si ale nenechali líbit Jitčini příznivci, kteří podobné rýpaly v komentářích ihned sepsuli.

Reklama

Další články

Načítám