Hlavní obsah
Článek

U nás v Čechách i doma na Slovensku je Adela Banášová (43) oblíbená pro svůj inteligentní humor a ostrovtip. Přesto si prý moderátorka často bere za své vtipy o blondýnkách, ve kterých ženy se světlou kšticí nevyznívají jako intelektuální přebornice.

„Já jsem blondýnka od narození, ale jsem už taková ztmavlá, kdybych si barvu nechala odrůst, tak bude můj odstín vlasů špinavá blond,” nechala se slyšet Adela Banášová poté, co odmoderovala kadeřnickou soutěž Czech and Slovak Hairdressing Awards.

Vtipy o blondýnách patří mezi její oblíbené a ve společnosti je ráda dává k dobru. Ptali jsme se jí, jestli se někdy v nějakém podobném vtipu našla. „Vtipy o blondýnkách mám ráda, je to taková spolehlivá kategorie. Někdy sama bývám přibrzděná, ale myslím si, že to není barvou vlasů,” dělala si legraci a připomněla, že i brunetky mají své vtipy. "Víte, proč jsou brunetky hrdé na svou barvu vlasů? Protože jim ladí s fousy," uvedla příklad. "Ale i blondýnky mají fousy, jen si je odbarvujeme," smála se Banášová na závěr večera Kadeřník roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám