Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Show Tvoje tvář má známý hlas se pomalu blíží do finále a soutěžící bojují všemi možnými prostředky. Adéla Gondíková (50) na své semifinálové vystoupení povolala kolegu z muzikálů Romana Vojtka (52).

Ten má se soutěží zkušenost z druhé řady a zařadil se tak po bok dalších - Anny Slováčkové, Petra Vondráčka, Ivy Pazderkové -, kteří si připomněli svou účast. Před porotu se s Gondíkovou postavili jako populární osmdesátková formace Ottawan s písní Hands Up a ‚pamětníci‘ už teď tuší, že v maskérně strávili dost času. Každý tři hodiny. „Nejvíc dal zabrat výběr a úprava paruky, která v této proměně hraje opravdu hodně důležitou roli,“ připomněla maskérka Adriana Bartošová.

Kromě Gondíkové a Vojtka diváci uvidí Martina Dejdara, Ondřeje Rumla, Tatianu Vilhelmovou, Aleše Hámu, Marthu Issovou, Milana Peroutku a Markétu Konvičkovou, do finále postoupí čtyři z nich.

Kdo podle vás bude ve finále Tváře?
Adéla Gondíková
2,8 %
Ondřej Ruml
4,3 %
Markéta Konvičková
25,5 %
Aleš Háma
2,6 %
Tatiana Vilhelmová
11,1 %
Martin Dejdar
2,4 %
Martha Issová
10,6 %
Milan Peroutka
40,7 %
Celkem hlasovalo 6041 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám