Hlavní obsah
Článek

Padesát jí podle kalendáře bude až za měsíc, kulaté narozeniny zvládla Dara Rolins (51) oslavit na společné oslavě se stejně starým partnerem Pavlem Nedvědem (51) už před několika týdny. Po novém roce bude sdílet radost z kulatin také s fanoušky na největší narozeninové party svého života.

„Z původního, tři roky přesouvaného Vánočního koncertu se stal koncert jubilejní, k mým padesátinám,“ svěřila se Super.cz zpěvačka a dále uvedla: „Tehdy by mě nenapadlo, že se tyto dva eventy můžou potkat ve stejném roce. A protože je koncert k padesátinám neopakovatelný a jen jednou, celkem přirozeně jsem mu dala přednost."

Nápad přesunout dlouho odkládaný vánoční koncert do většího prostoru O2 arény se zrodil v hlavě zpěvaččina kamaráda. „Nasadil mi brouka do hlavy. Já sama jsem v tomhle menší megaloman a upřímně, měla jsem pár bezesných nocí, kdy jsem tento riskantní krok zpochybňovala. Nakonec se ale ukazuje, že vystoupit z komfortní zóny se prostě vyplácí,“ dodala Dara.

Kvůli plánovanému koncertu nafotila brzy čerstvá padesátnice nové sexy fotky. Jejich autorem je slovenský multiumělec Lukáš Kimlička. Před jeho objektivem se Dara cítí ve své kůži. Mnohokrát spolu fotili. Zvěčnil ji dokonce nahou a natočil s ní i klip a supervizoval další hudební počiny. „Lukáš je můj kamarád. Navíc milovník vkusné nahoty, a to zejména té mužské,“ uvedla na adresu autora fotek zpěvačka, která se na kulisách číslo 50 předvedla v zlatavém úsporném modelu s blyštivými kozačkami, v koženém korzetu a síťovaných punčochách, nebo v transparentním modelu.

Vše napovídá tomu, že si Dara během své největší životní show dá záležet také na kostýmech. „Jsem upřímně potěšená a vlastně pořád nevěřím jakou rychlostí se na mne, za pár hodin prodalo takové množství vstupenek. Teď teprve začínám věřit, že se můj sen splní a já budu stát 28. ledna před plnou O2 arénou,“ dodala v našem rozhovoru Dara Rolins.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám