Hlavní obsah
Článek

Do povědomí televizních diváků se herečka Eva Leimbergerová dostala díky třem letům v seriálu Specialisté, v jehož osmé sérii, která právě běží, ztvární roli kapitánky Šafářové naposledy. Seriál čerstvé čtyřicátnici a mamince dvou malých dětí, které má s francouzským partnerem, vytrhl trn z paty i během pandemie.

S Evou jsme se setkali na křtu knihy choreografky Jany Hanušové, s níž dříve spolupracovala právě na tanečním poli. "Tančila jsem v souboru Veselé skoky, kde byla jednou z choreografek. Kvůli covidu musel jít tanec stranou, ale teď se k němu budu vracet, protože budu zaskakovat v jednom představení, kde je potřeba, abych tančila," vysvětlila.

Na divadlo bude mít teď víc času, protože natáčení seriálu opustila. "Do deváté série Specialistů už jsem nenastoupila a vrátí se zase původní představitelé. Zčásti to bylo motivované tím, že televize Nova měla nějakou jinou kreativní koncepci a chtěli ten seriál trochu osvěžit. A mně tři roky v takhle intenzivním seriálu stačily. Byly tam i další faktory, že jsem měla jinou práci, kterou bych těžko stíhala," upřesnila herečka, která je navíc maminkou dvou dětí v předškolním věku.

Reklama

Další články

Načítám