Hlavní obsah
Článek

Fanoušci seriálu Koruna se přece dočkali. Netflix 9. listopadu konečně uvedl hojně očekávanou 5. řadu seriálu o životě britské královské rodiny. Na londýnské premiéře se tak sešli všichni představitelé hlavních hrdinů pěkně pohromadě. A bylo o co stát.

Elizabeth Debicki alias princezna Diana, Dominic West jakožto dnes již král Karel III., Imelda Staunton, představitelka královny Alžběty II., a Jonathan Pryce jako její choť princ Philip zapózovali spolu na červeném koberci a fotoaparáty nepřestávaly cvakat.

Diváci se mohou těšit také na Lesley Manville v roli princezny Margaret, Claudii Harrison jakožto princeznu Anne a nebudou chybět ani malí princové Harry a William.

Ty ztvární Timothee Sambor (William) a Teddy Hawley (Harry) a diváci na ně byli obzvlášť zvědaví. Chlapci zapózovali se svou seriálovou maminkou Debicki, která byla v róbě Dior za absolutní hvězdu večera, jak se můžete přesvědčit v galerii.

Pátá řada netflixového trháku se zaměřuje na 90. léta, kritické období pro královnu, kdy zkrachovala tři z manželství jejích potomků. Tvůrci byli už před uvedením série kritizováni, že „vytváří zraňující pomluvy“ vůči králi Karlovi III. a v seriálu ho démonizují. Uvidíme tedy, jestli se i tato řada dočká stejného úspěchu jako předchozí, které trhaly rekordy ve sledovanosti.

Mezitím se už připravuje šestá, pro kterou už dokonce byli vybráni představitelé náctiletého Williama a Harryho.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám