Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak sama nedávno prozradila, figuru má mnohdy jako na houpačce. Pro Zuzanu Belohorcovou je nejvíc být spokojená sama se sebou. Na svém těle někdejší moderátorka žijící na španělském ostrově Tenerife už zase dře.

Tréninky v potu tváře se podle všeho vyplácí. Sexy Slovenka, která si po celý rok užívá nejen krásné počasí, ale i koupání v moři, nyní vystavila svou figuru v titěrných plavkách. Na odiv dala pozadí, které mělo úspěch. „Babička by řekla, že máš prdelku jako dva kmínky,“ napsal jí jeden z obdivovatelů.

Zuzana je po přestěhování z Miami na Kanárských ostrovech naprosto šťastná. Její manžel Vlasta má v místě dobře rozjetý byznys, děti Nevio a Salma si už v místě také zvykly a moderátorka může také častěji vidět své rodiče, které shodou okolností nyní u sebe doma hostí. „Věříme, že tady snad zakotvíme. Je to jen pět hodin letu do Česka. Jsme nadšení z bezpečnosti. Vyhovuje nám i počasí,“ dodala pro Super.cz Zuzana, která na sobě maká, aby měla krásnou a vysportovanou figuru.

„Zdravá, pevná, vysportovaná postava je základ. A i když to mám někdy jako na houpačce, jednou dole a podruhé nahoře, nejdůležitější, co máme, je zdraví,“ dodala slovenská sexbomba.

Reklama

Další články

Načítám