Hlavní obsah
Článek

Ač se zdá, že by mělo být automatické pomoci lidem v nesnázích, ne vždy tomu tak je. Herec David Charvet, který se nejvíce proslavil svou rolí plavčíka Matta Brodyho v Pobřežní hlídce či jako představitel Craiga Fielda v Melrose Place, nebyl k dramatické situaci na silnici lhostejný a neváhal zastavit, aby pomohl ženě uvězněné v autě po nehodě. David tak tentokrát nezachraňoval pouze před kamerou, ale i ve skutečnosti...

Padesátiletý herec zastavil na okraji silnice v Malibu, když spatřil silně nabouraný vůz Prius. Měl u sebe i svého čtrnáctiletého syna Lyona spolu s patnáctileou dcerou Heaven Rain, které má se svou bývalou manželkou Brooke Burke (51).

Herec patřil mezi hrstku lidí, kteří u nehody zastavili a snažili se vyprostit uvězněnou ženu z vozidla. Po příjezdu záchranářů David s dcerou ještě postávali u kraje, jelikož jim očividně osud řidičky nebyl lhostejný.

Charvet začátkem tohoto roku promluvil o tom, jak dobrovolně přerušil svou úspěšnou kariéru v Hollywoodu, aby mohl trávit více času se svými dětmi. Rodák z francouzského Lyonu uvedl pro Page Six, že se našel v roli otce, kterým vždy chtěl být.

S americkou herečkou, moderátorkou a fitness nadšenkyní Brooke Burke se oženil v roce 2011 po několikaletém vztahu, ale rozešli se o sedm let později. V březnu 2020 byli definitivně rozvedeni.

Reklama

Další články

Načítám