Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnozí si ji možná stále pamatují jako zrzavou slečnou s brýlemi z diskotéky v Kamarádovi do deště II. Doby, kdy živelná Sandra Pogodová (49) platila za ošklivku, jsou dávno pryč. Tři roky před padesátkou totiž herečka vypadá fantasticky.

Poslední měsíce trávila především na jevišti, kde zkoušela novou muzikálovou roli. „Několik měsíců jsem doma nic nedělala, protože nebyl čas. Tak jsem si říkala, že si odehraji premiéru a půjdu si domů konečně uklidit,“ svěřila se Sandra Pogodová po představení Okno mé lásky.

„Tohle je overálek z Itálie, ráda jezdím nakupovat italskou módu, protože mají krásné materiály a střih,“ prozradila herečka, která má pracovně nabitý podzim. Volno a relax u moře tak plánuje až v novém roce. „První volný den mám 18. prosince, pak si koupím dort, prskavky a oslavím to. Trochu jsem pracovně ten podzim přepálila,“ prozradila Sandra, která by ráda dobila baterky v exotice.

„Až po Novém roce, mám naplánováno v půlce února na měsíc a půl volno, nechce se mi tady být, když je zima. Někam, kde bude teplo. Jezdím různě, sama, s partičkou nebo s partnerem, podle toho, kdo má čas a v jaké já jsem životní situaci,“ dodala herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám