Hlavní obsah
Článek

Sára Mikulenková bude Českou republiku v lednu reprezentovat na světové soutěži krásy Miss Universe v americkém Orlandu. Kráska se nedostala do finálové dvanáctky České Miss Essens, přesto ji porota vybrala jako nejvhodnější kandidátku pro boj o korunku světové královny krásy.

V České Miss se dostala mezi dvacet nejkrásnějších dívek, dál už ji porota nepustila. "Vůbec jsem to nečekala, bylo to velké překvapení. Počítala jsem s tím, že pojedu domů a pak přišla nominace poroty," řekla Super.cz Sára.

Její největší slabinou je nyní angličtina. "Připravuju se hlavně v anglickém jazyce, to je moje největší minus. Také trénuju chůzi a všechno ladíme," řekla Super.cz Sára. Naopak si věří v líčení.

"Mám kurzy vizážistiky, to doufám využiju a s make-upem si vyhraju. To mě moc baví," usmívá se Mikulenková, která je zcela přírodní a žádné plastiky ani neplánuje.

"Plastiky nemám žádné. Vím, že holky tam mají hodně napíchané třeba rty. Třeba zaujmu něčím jiným. Nemám to v plánu. Velké změny na svém obličeji dělat nechci," dodala Sára, která momentálně nemá partnera a je single.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám