Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příběh vycházející hvězdy českého hiphopového nebe, příbramského rappera Bushera, silně připomíná osud dalšího rappera - Eminema. I proto ho některá média označují jako českého Eminema z fabriky. Ten teď chystá první duet, ke kterému zatím nechce prozrazovat mnoho informací. Snad jen to, že to bude s českou Beyoncé! Máme se zřejmě na co těšit.

Busherova kariéra se začíná slibně rozjíždět. Jeho debutové album Pamatuj sklízí úspěchy a on dostává první nabídky na klubová vystoupení. Úspěšné je také turné Pamatuj tour, se kterým nyní objíždí města. „Ano, můj americký sen se začíná plnit. Mám radost, že se lidem má hudba líbí. To je pro mě ta největší odměna,“ říká pokorně rapper z fabriky, který chystá další videoklip. „Myslím, že další klip na skladbu "4" bude opravdu zajímavý. Rozhodně se u něj nebude nikdo nudit,“ slibuje Busher.

Kromě nového klipu se fanoušci mohou těšit i na další lahůdku. Busher se chystá natočit první duet. A bude to prý pecka. „S kým to bude, zatím nechci prozradit, ale jedná se o skvělou zpěvačku. Naznačím jen to, že je to budoucí česká Beyoncé.“

Vedle koncertování se zpěvák věnuje také sdružení rapperů ve středočeské Příbrami, což je projekt, který dává prostor mladým lidem, aby ukázali, co umí. „Projekt už dávno přesáhl hranice nejen města a kraje, ale i republiky. Hlásí se k nám i hosté ze Slovenska,“ říká zpěvák, o kterém ještě určitě uslyšíme.

Reklama

Další články

Načítám