Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bez Máry si někteří diváci seriál Ulice nedovedou představit. Herec Kryštof Rímský se poslední roky objevoval na obrazovce se stejnou image, kterou neměnil. Představitel bouřliváka Kryštofa Marečka se nyní rozhodnul pro změnu.

Své dlouhé vlasy si nechal ostříhat, a zbavil se tak malého drdolu, který nejčastěji nosil. „Měl jsem delší vlasy tři roky. Když začal covid a nějaký čas nebyli kadeřníci, vlasy rostly stále víc. Pak přišla gumička a v létě už mi v tom háru bylo vážně vedro, nedalo se to snést. Navíc se mi to špatně vešlo do helmy na motorku,“ prozradil herec, který v novém sestřihu prokouknul. „Navíc mám rád metal a dlouhé vlasy jsou součástí téhle image. Takže mě to občas ovládne a já mám pocit, že tím vždycky trochu omládnu,“ prohlásil Kryštof Rímský, který změnu účesu plánoval několik měsíců, ale musel se přizpůsobit harmonogramu natáčení seriálu.

„Na horách mě inspiroval můj letitý kamarád, který se letos nechal taky ostříhat a moc mu to slušelo. Tam jsem se rozhodl, že to taky zkrátím, jen jsem musel počkat, než se dotočí sezóna,“ svěřil se herec. Nový účes Kryštofovi vykouzlili v Ulici a zdá se, že je s výsledkem nadmíru spokojen. Proměnou prošel už v létě, ale na televizních obrazovkách se v novém sestřihu objeví až nyní.

Reklama

Další články

Načítám