Hlavní obsah
Článek

Od natočení prvního dílu veleúspěšné pubertální komedie Prci, prci, prcičky uběhlo neuvěřitelných 13 let, ale fanoušci sexuchtivé partičky ze střední školy se opět mohou začít těšit. Jejich hrdinové si totiž dali dostaveníčko v již čtvrtém pokračování nazvaném Prci, Prci, Prcičky: Školní sraz, který se právě dostává do amerických kin. Během premiéry v Los Angeles, která proběhla v pondělí večer v divadle Grauman's Chinese Theatre, se objevily všechny hlavní hvězdy filmu. Největší pozornost na sebe však strhla herečka Jennifer Coolidge (48) alias Stiflerova máma, která vypadala lépe než kdykoli předtím.

Coolidge se ukázala ve fialových krajkových šatech ke kolenům, které zdůrazňovaly její bujný dekolt. Svou drobnou postavu naopak předvedla v bílé dlouhé róbě Tara Reid (36), která ve filmu představuje krásnou Vicky.

To sympatická milovnice táborů a hudebních nástrojů, zrzavá flétnistka Michelle, kterou hrála Alyson Hannigan (37), se na premiéře objevila těhotná. Momentálně čeká již své druhé dítě s hereckým kolegou ze seriálu Jak jsem pozval vaši matku Alexisem Denisofem.

O legraci se pak postarali především hlavní hrdinové komedie Jason Biggs (33) - milovník koláčů Jim a Eddie Kaye Thomas (31) - intelektuál Paul Finch, kteří se na červeném koberci objímali jako dva milenci.

Reklama

Další články

Načítám