Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herec Leoš Noha (43), kterého diváci znají především jako šišlajícího veterináře Ádu Větvičku ze seriálu Okresní přebor, si zřejmě potrpí na život v přírodě. Jeho novým koníčkem je totiž maringotka, která stojí uprostřed polí, a v níž tráví své volné chvíle.

"Mým posledním úlovkem je maringotka. Pořídil jsem si ji pro radost a trávím v ní s rodinou volný čas,“ říká herec, kterého vedle účinkování na prknech Činoherního studia v Ústí nad Labem a pražského Divadla Na zábradlí proslavil televizní seriál Okresní přebor.

Už ve čtvrtek se Noha divákům představí také v nováckém sitcomu Helena, kde si zahraje Dana Musila, manžela hlavní hrdinky, kterou ztvární Sandra Pogodová. "Natáčení Heleny jsem si užíval, už jen proto, že mám se svou rolí stejnou zálibu: pivo. A také rád vařím. Pro mě je to první velká role v oblasti sitcomu a rád se nechám překvapit, co všechno mi účast na natáčení Heleny přinese," říká herec.

Reklama

Další články

Načítám