Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není divu, že se mužům v přítomnosti krásné vévodkyně z Cambridge Catherine (42) podlamují kolena, ale aby dokonce i vojáci odpadávali jeden za druhým, to už chce nejspíš pořádnou dávku šarmu. Krásná Kate navštívila vojáky irské královské gardy v rámci víkendových oslav svátku Sv. Patrika. K této příležitosti si oblékla jak jinak, než zelené šaty, které doplnila o hnědý slušivý klobouček. A pánové byli z vzácné návštěvy celí paf. Tři z nich dokonce omdleli.

Princezna, jež v současnosti podniká první oficiální sólovou vojenskou návštěvu od dubnové svatby s princem Williamem (41), způsobila nejspíš více rozruchu, než sama očekávala a chtěla. Jeden mladý gardista v typické červené uniformě a vysoké čepici z černé medvědí kožešiny omdlel přímo v zástupu ostatních vojáků během přehlídky irské gardy v Aldershotu. Dalším dvěma se pak udělalo nevolno na cvičišti.

Reklama

Další články

Načítám