Hlavní obsah
Článek

Americká média spekulují o tom, zda se herečka Kate Hudson (32), dcera slavné Goldie Hawn (66), konečně vdala za svého partnera, muzikanta Matta Bellamyho (33).

Pár, kterému se loni v červenci narodil syn Bing, si měl říct „ano“ při utajeném obřadu. Podle britského magazínu ES to potvrdila sama šťastná babička Goldie. Jenže ta to záhy opět popřela.

„Mé děti se ke svým dětem chovají fantasticky, mají obdivuhodnou rodičovskou etiku, jsem na ně kvůli tomu moc hrdá,“ řekla podle magazínu Hawn.

„Když se má dcera Kate vdala za anglickou rockovou hvězdu (Bellamyho), neznepokojilo mě to. Záleží jedině na tom, jestli mají dobrý vztah,“ dodala.

Krátce poté, co se tato zpráva rychlostí blesku rozšířila do světa, Goldie šťastnou zprávu zas popřela s tím, že její slova novináři překroutili. „Goldie Hawn popírá zprávy, že by řekla novinářům, že se její dcera Kate Hudson tajně vdala za svého snoubence, frontmana skupiny Muse Matta Bellamyho,“ objevilo se v pondělí na jejích stránkách. „Nejsou manželi,“ dodala.

Kate a Matt oznámili zasnoubení loni v dubnu, krátce předtím, než se jim narodil Bing. Herečka už předtím byla jednou vdaná. Z manželství s muzikantem Chrisem Robinsonem, které trvalo mezi lety 2000-2007, se narodil syn Ryder (8).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám