Hlavní obsah
Článek

Poprvé v kostýmu, ale ani byste to nepoznali. Takový civil, jako v muzikálu Okno mé lásky, obléká zpěvačka Sharlota (27)běžně. A kérky, které k její roli sednou jak zadek na hrnec, jí také nemusejí malovat. Na jevišti tak nemusí překonávat žádné rušivé prvky a cítí se jako ve svém živlu. "Měli pro mě vlastně stejný kostým, jako bylo oblečení, ve kterém jsem přišla na zkoušku," smála se.

Sharlotu většina lidí vnímá jako rapperku, ovšem umí i zpívat. "Ti, kdo znají moji tvorbu, vědí, že zpívám. Ti, kdo mě neznají, si poslechnou jen ty nejsprostší věci, a tím to uzavřou. Moji tvorbu zpěv vždycky doprovázel a jsem ráda, že tady v tom muzikálu jsem dostala jedny z nejkrásnějších písniček, které zazní. Je to pro mě obrovská zodpovědnost, ale i příležitost ukázat, co ve mně je," řekla Super.cz.

"Vlastně chápu, proč se produkce ozvala právě mně a dali mi šanci to poprvé zkusit v muzikálu. V jiném by to asi nešlo, třeba v mém milovaném Draculovi by mi asi s mými kérkami mohli dovolit hrát leda Krvinku. Ale na to zase nejsem dobrá tanečnice," přiznala, že v muzikálové branži je její tetování omezující.

"Naprosto chápu, že by se nikomu nechtělo ty kérky zapatlávat. Taky jsem ale člověk z úplně jiné branže. Ale v tomhle muzikálu to s rolí krásně koresponduje," míní Sharlota.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám