Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lucie Křížková (39) letos v srpnu slaví 13 let od chvíle, kdy je vdanou paní. První listopadový den si pak připomíná okamžik, kdy ji její muž, jachtař David Křížek požádal o ruku. Už patnácté výročí zásnub ale musí slavit bez svého muže, ten je stále ve vězení.

„Zásnuby 1. 11. 2007. David vybral datum 1. 11. záměrně, dobře se pamatuje. Zatím ani jednou nezapomněl. Tak jsem zvědavá dnes večer, až bude volat,“ svěřila se moderátorka pořadu Sama doma, která je se svým mužem, jenž si ve vězení za zpronevěru odpykává trest, stále v kontaktu. Soud sportovci letos trest ze tří a půl roku vězení zvýšil na pět let. Lucie Křížková se nyní pochlubila romantickou vzpomínkou, která před lety proběhla na exotickém ostrově Morro.

Jachtař David Křížek romantický okamžik už před lety sám popsal. „Jinak i o zásnubách a neobyčejném prstenu za 10 eur, který s Davidem přeplul Atlantik, se píše v knize Plavba snů,“ svěřila se moderátorka a bývalá modelka. Před lety dostala od svého muže obyčejný prsten koupený u stánku na trhu. Po pár dnech nošení modelce laciný šperk sice na ruce zčernal a musela ho odložit, doma ho má však stále schovaný.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám