Hlavní obsah
Článek

Zac Efron (35) se proslavil jako devatenáctiletý v teenagerovském hitu Muzikál ze střední a stejně by si ho nejspíš spousta jeho fanynek chtěla uchovat v paměti. Na míle vzdálená je tak jeho nová role ve snímku The Iron Claw, kde ztvárňuje legendárního wrestlera Kevina Von Ericha.

Herec si sice svaly pěstuje už řadu let, ale muskulatura, kterou si vybudoval do nového filmu, je skutečně extrémní. Doslova k nepoznání je Zac i kvůli účesu, jenž se rozhodně nedá popsat jako lichotivý.

Fanoušci, a hlavně fanynky, se nemohou shodnout, zda se jim Efronova proměna líbí, nebo ne. Rozdělili se tak na dva tábory. Jedni herce chválili za to, že se snažil vybudovat si mohutnou postavu zápasníka, zatímco jiní se obávají, že zašel až příliš daleko.

„Zac Efron tady vypadá jako sexy Ned Flanders,“ podotkl s odkazem na postavu ze Simpsonových jeden z uživatelů sociálních sítí. „To je Zac Efron? Páni! Je k nepoznání!“ žasnul další.

„Můj bože, zničil ses, Zacu,“ podotkl bez servítků jiný komentující a další se k němu přidal, když s nepochopením zvolal: „Co se to stalo s mým Zacem Efronem?“ A co vy říkáte na hercovu filmovou proměnu? Hlasujte v anketě!

Líbí se vám nová filmová podoba Zaca Efrona?
Je to super! Mohl by si takové tělo udržet i do budoucna.
9,5 %
Rozhodně to bylo lepší předtím.
90,5 %
Celkem hlasovalo 14232 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám