Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když na to máš, tak to ukaž! Tímhle heslem se řídí celebrity již dlouho, ale letos se dostal do popředí trend, který odhaluje křivky tak trochu jinak, než jsme byli zvyklí. Průsvitné materiály a pod nimi pouze spodní prádlo a někdy ani to ne, jsou hitem sezony. Vsadila na něj i modelka Hailey Bieber (27), která jeden takový model vynesla ve středu večer na akci šperkařské společnosti Tiffany & Co v Hollywoodu.

Manželka zpěváka Justina Biebera (30) zavítala do hotelu Sunset Tower v černém modelu, ale na rozdíl od mnohých slavných kolegyň si pod něj vzala spodní prádlo. To třeba nedávno taková herečka Florence Pugh v Paříži či modelky Bella Hadid na přehlídce Stelly McCartney a Thylane Blondeau v Paříži byly v tělových verzích průsvitných modelů o poznání odvážnější.

V téměř totožných šatech, jako měla nyní na sobě Hailey, nedávno oslnila na galavečeru v Los Angeles i dcera topmodelky Cindy Crawford Kaia Gerber, která si pod nimi vystačila s kalhotkami, a podobně na tom byla i herečka a režisérka Olivia Wilde, která se pro změnu blýskla na stejné akci v třpytivé róbě. Na nový trend si troufla před dvěma týdny i Mariah Carey, která rovněž neměla potíž vyrazit bez podprsenky.

Na středeční večírek se Hailey opět vydala sama. Její manžel poslední dobou společenské akce nevyhledává a raději vyrazil s neméně slavným kamarádem Shawnem Mendesem do kostela Churchome v Beverly Hills, kam chodí pravidelně.

Reklama

Další články

Načítám