Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po karambolu na dálnici na začátku cesty dorazila houslistka Markéta Muzikářová s rodinou v pořádku do cíle. Společně si aktuálně užívají dovolenou ve Španělsku. Hudebnice s manželem a se třemi dětmi vyrazila na road trip, a to jen čtyři měsíce po narození nejmladšího synka.

„Vyrazili jsme autem do Španělska. Nejprve jsme byli dole v Andalusii na týden, a teď jsme u Alicante na Costa Blanca. Máme to trochu jako road trip. Ještě se budeme stavovat ve Francii u Carcassone a na Côte d´Azur,“ svěřila se Super.cz Markéta Muzikářová, které odvaha rozhodně nechybí. „Jako se třemi dětmi ujet 5500 km je trochu náročnější, občas jim musíme dát tablety, ale protože jsem celé léto hrála s INFLAGRANTI, je krásné být po dlouhé době tak intenzivně spolu,“ prozradila hudebnice.

Během dovolené kromě cestování také odpočívají na pláži, odkud nám Markéta poslala pozdrav s nejmladším synkem u prsu. „V podstatě nejhodnější je miminko Max, který když dostane nakojit a může spát, tak je zatím absolutně spokojený,“ prozradila hrdá maminka, která podporuje kojení na veřejnosti.

„Jsme mile překvapeni, jaké je tu krásné počasí, stále kolem 26-29 stupňů denně. Koupeme se v moři nebo v bazénu a to teplo člověka opravdu zrelaxuje. Dokonce jsem uvažovala, zda by nebylo fajn se sem kvůli počasí a moři přestěhovat na stálo,“ dodala houslistka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám