Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Natáčení druhé řady minisérie Iveta je v plném proudu. Postavu zesnulé legendární zpěvačky opět ztvární oblíbená herečka Anna Fialová. V průběhu první řady se ale talentovaná umělkyně musela samozřejmě vypořádat i s negativními reakcemi některých diváků. Jak sama přiznala, kritiku jí pomohla vstřebat sama sestra Ivety Bartošové (†48), Ivana.

„Potkala jsem se se sestrou Ivety Bartošové, Ivanou. Byl to hodně emotivní moment. Ve chvíli, kdy mi řekla, že ve mně svoji sestru viděla, věděla jsem, že všechny negativní recenze a názory jsou mi s pokorou jedno, protože její sestra mi řekla tohle. I Artur řekl, že je spokojený,“ prozradila herečka.

V nových dílech se Anna vžije do Ivety v době, kdy zpěvačka sbírala jedno ocenění za druhým a připravovala se na roli v legendárním filmu Svatba upírů a na muzikál Dracula. Více o tom, jak Anna Fialová roli aktuálně prožívá, prozradí už dnes večer v pořadu 7 pádů Honzy Dědka na Primě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám