Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se viděl na Super.cz v článku ze křtu knihy Milénium! Johany Fundové, které šel spolu se Sámerem Issou (38) za kmotra, jeho souputník ze SuperStar Julián Záhorovský se trochu vyděsil. Kontrast mezi váhou obou zpěváků, kteří začínali před dvaceti lety ve stejné talentové soutěži, bil do očí.

"Tak já s tím začnu něco dělat," napsal nám Julián, který zvlášť vedle vychrtlého Sámera působí opravdu mohutně. "No, nejsme stejná váhovka," připustil se smíchem. "Asi zajdu za Karlosem Vémolou, aby mi poradil, jak zhubnout deset kilo za noc," pokračoval ve stejném duchu zpěvák, který o sobě dal naposledy slyšet titulní písní ke komedii Po čem muži touží 2.

To, že přibral, dává za vinu i spokojenému partnerskému vztahu s přítelkyní Terezou. "Teplé večeře dělají svoje. Single život je o chlebu a vodě k večeři, jak jsem línej," vymlouval se už před časem Julián a zdá se, že to pořád platí.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám