Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Dana Morávková (52) před pár dny se svým mužem, muzikantem Petrem Maláskem, oslavila 26 let od svatby. Jejich vztah patří k těm nejstabilnějším v českém showbyznysu, a tak není divu, že mnohé zajímá jejich recept na dlouhodobý a fungující vztah.

„Měli jsme oba s Petrem štěstí, že jsme se zamilovali ve správný čas. Že se snad milujeme do dnes. A na začátku vztahu je důležité poslechnout srdce, nehrát žádné hry a nečekat, že toho druhého změníte. Nezměníte,“ svěřila se Super.cz Dana Morávková, která se s manželem objevila na křtu charitativního psího kalendáře, který nafotila Lucie Bílá.

Dana Morávková má s manželem již dospělého syna Petra, který v létě promoval a pokračuje ve studiu v Anglii, vedle toho herečka prozradila, že už má potenciální snachu. „Syn se absolutně nesvěřuje, ale přítelkyni má,“ řekla herečka s tím, že je ráda, že je syn šťastný, svatba prý ale ještě není na pořadu dne. „Ještě má rok studia, ale pokud bude mít pocit, že ta jeho vyvolená je ta správná, tak mu budu držet palce, jim oběma budu držet palce, ale myslím, že teď to není na pořadu dne,“ dodala Dana Morávková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám