Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tváře účastníků reality show Hotel Paradise zalijí slzy. Martin Rybka bude muset z kola ven. Jeden z nejvýraznějších hráčů to předešlý večer přehnal s alkoholem. Když ho chtěli jeho kolegové zchladit v bazénu, tak poplival a pokousal všechny, kdo mu přišli do cesty.

Největší stopy po jeho kousnutí má Nikol Trojanová, Nikola Cigolinov a také Michal Rockwood. Všichni poškození byli v šoku, jak se dokáže Martin pod vlivem alkoholu změnit, a jakých činů je vůbec schopen.

Hrůzně vypadající modřiny můžete vidět v našem videu. Zhroucený Rybka se sice za své chování omluvil s odůvodněním, že nevěděl, co dělá, vyloučení ho ale nemine, neboť pravidla soutěže mluví jasně. Každý účastník, který se dopustí násilného činu, musí opustit soutěž.

Včerejší drama soutěžícím otevře oči a uvědomí si, že něco podobného, co se stalo opilému Martinovi, se může stát komukoli z nich. Dnes večer tedy hotel v Dominikánské republice opustí jeden hráč, ale následně ho nahradí nový. Vezme si i jeho na mušku kudlanka Diana?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám