Hlavní obsah
Článek

Po zdravotních komplikacích, kterými si Marta Kubišová (81) prošla během léta, je zpěvačka plná elánu. Po delší době tak vyrazila opět do společnosti. Celoživotní milovnice zvířat si totiž nenechala ujít křest charitativního kalendáře Lucie Bílé, jehož se stala kmotrou.

Po náročné operaci se legendární zpěvačce daří skvěle, a jak prozradila, doufá, že je vše v pořádku. „Já doufám, že ano. Výstupní kontrolou už jsem prošla,“ řekla Marta Kubišová, která aktuálně dokonce nemá ani příliš času na odpočinek. „Zdá se, že odpočívám, ale kvůli těm osmdesátinám to jsou manévry. Já už měsíc nevím, jak vypadá pohodička na gaučíčku,“ prozradila s úsměvem zpěvačka, která bude brzy slavit životní jubileum.

„Je spousta práce a musím si dávat pozor. S Lucinkou jsme si říkaly, že zpívání je daleko lehčí než mluvení,“ svěřila se Marta Kubišová, která byla ráda, že mohla charitativní kalendář Psí šance pokřtít. K tomu legendární zpěvačku nemusela Lucie Bílá dlouho přemlouvat. Jak jde o pejsky, má Marta Kubišová jasno. Doma jí totiž dělají radost dva mazlíčci.

„Mám šestiapůlletou yorkshirku a šestnáctiletého kocoura,“ řekla nám zpěvačka, která oslaví jubileum velkým koncertem. Zpívat ale nebude. „Tam budou zpívat moji příznivci a já se budu koukat, to je nejlepší, když se dře někdo jiný,“ dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám