Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zamilovaná Hana Vagnerová (41) srší štěstím. Její francouzský přítel Nicolas Escavi je zřejmě tím pravým, bohužel ale na nejnovější premiéru komedie Za vším hledej ženu nemohl herečku doprovodit. „Přítel je doma ve Francii, ale brzy zase přijede. Na mojí další premiéru Hranice lásky už mě doprovodí,“ prozradila nadšeně herečka Super.cz.

Jak nám herečka sama přiznala, stále pokračuje na tom, aby odbourávala jazykovou bariéru. S Nicolasem se totiž dorozumívají nejvíce španělštinou. „Je tam z mé strany ale spousta chyb, já tam dávám tak půlku italštiny. Takže jsem si teď na to konto dala znovu hodiny italštiny, aby se mi povedlo v hlavě ty dva jazyky rozdělit. Mám pocit, že jsme si vytvořili vlastní jazyk, kterému už nikdo jiný nerozumí.“

Dopilovat jazyk se bude hodit i v případě, že by pár měl brzy miminko. „To dítě by jinak nerozumělo pak nikomu jinému na světě, protože teď co máme spolu za jazyk, ten na světě neexistuje,“ smála se herečka.

V jednom ale má jasno, letošní Vánoce oslaví v Česku. "Vánoce budu s našima, to by jinak těžce nesli. Ale po Vánocích klidně do Francie pojedu."

Hanu Vagnerovou aktuálně můžete vidět v kinech ve zmíněné komedii Za vším hledej ženu, kde hraje také Betka Stanková (45), Tereza Rychlá Krippnerová, Zlata Adamovská (65) nebo Marek Vašut (63).

Reklama

Další články

Načítám