Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Herec Martin Preiss (49) má to nejhorší za sebou. Talent, který se popral s náročným psychickým obdobím, se po letech ukázal ve společnosti a rovnou vyvedl své syny na premiéru akčního filmu. Snažil se být neviditelný, ale přesto se ho podařilo zachytit alespoň na fotografii.

Martin Preiss prošel opravdu trnitou životní cestou. Deprese, které řešil alkoholem a prášky na spaní, ho dohnaly až k pokusu o sebevraždu. Během jedné z mnoha hádek mu jeho manželka Martina Preissová (48) v afektu řekla, ať se jde do lesa oběsit, a on skutečně šel.

„Doma došlo k běžnému konfliktu, po kterém moje žena i s dětmi odjela. Samozřejmě v tom hrál roli můj alkohol. Mluvili jsme spolu pak po telefonu a ona v afektu řekla, že pokud mě život nebaví a chci se uchlastat, tak ať se seberu a jdu se rovnou do lesa pověsit. A já řekl, že teda jo, a opravdu jsem odešel z domu,“ svěřil se týdeníku Téma. Ačkoli po návratu z léčebny, kde byl dva a půl měsíce, se do drtivého kolotoče dostal znovu a musel zpátky na léčení.

Nyní se ale zdá, že je vše zalité sluncem. Martin Preiss s dobrou náladou a úsměvem na tváři dorazil se svými syny Šimonem (13) a Matoušem (10) do kina a užívali si společný čas. Všichni fanoušci drží Martinovi palce a těší se na jeho návrat k filmu, kterého se určitě brzy dočkáme.

Reklama

Další články

Načítám