Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

"Těším se moc. Neřeším, jestli to bude holka nebo kluk. Mám dva kluky a holku. Takže když to bude holka, bude to na střídačku, když kluk, tak poruším tradici a budu pak pracovat zase na slečně," řekl Super.cz se smíchem Pepa Vojtek (58). "Hlavně, aby to bylo zdravý. To je hlavní," upřesnil rocker a porotce soutěže Hlas Česko Slovenska.

Pohlaví miminka si prozradit nechají. "Určitě si necháme říct, co to bude. Můžeme se na to pomalu připravovat, vybírat jméno. Jovanka to moc chce a já se tomu nebráním. Je blbost, abych k miminku mluvil jako k fotbalistovi a pak se z toho vyklubala princezna," směje se.

Jeho manželka Jovanka je ve čtvrtém měsíci těhotenství a už pověsila tancování na hřebík. Do porodu se bude věnovat jen své druhé profesi kosmetičky. "Kat Mydlář skončil, Hamleta už Jovanka nedává. Do ničeho ji ani netlačím. Na úkor zdraví to určitě nemá cenu. Práci má, masírovat obličeje ji baví a to je fajn," vysvětluje Pepa, který už je zkušený otec.

"V přebalování mám praxi. Tři děti jsou tři děti. Je to teda pěkný rozdíl. Na Pepu jsem měl ještě plátěné plíny a u dalších dětí už to byla s papírovými plenami brnkačka, úplnej luxus," dodal s úsměvem Vojtek.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám