Hlavní obsah
Článek

Sedmadvacetiletý herec a rapper Kaalan Walker, který si zahrál například ve filmu Králové z roku 2017 a o rok později ve snímku Superfly, byl v pondělí odsouzen k 50 letům až doživotí ve vězení poté, co byl usvědčen ze znásilnění.

Walker byl v roce 2018 zatčen na základě několika obvinění ze znásilnění a dalších útoků, kterých se měl dopustit v letech 2013 – 2018.

Podle televize NBC byl muž odsouzen za tři případy znásilnění, dva případy nezákonného pohlavního styku s nezletilou osobou, další zneužití oběti pod vlivem alkoholu a v jednom případě rovněž za útok s úmyslem spáchání orálního sexu. Zároveň byl ale také zproštěn obvinění v několika dalších případech.

Soudce losangeleského vrchního soudu Joseph Brandolino zároveň nařídil Walkerovi, aby se do konce života registroval jako sexuální delikvent. Zástupkyně okresního prokurátora Cynthia Wallace uvedla, že věří, že je obžalovaný skutečný predátor.

Podle prokurátorky Yasmin Fardghassemi se žádné z obětí vzájemně neznají. „Jedinou věcí, která všechny tyto ženy spojuje, je obžalovaný Kaalan Walker,“ uvedla s tím, že Walker používal své účty na Instagramu a Twitteru a lákal své oběti pod záminkou natáčení hudebních videí či setkávání s celebritami.

Walker vinu od začátku odmítá, jeho právník trvá na tom, že proces nebyl férový.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám