Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V Londýně se v rámci tamního filmového festivalu v neděli večer konala velkolepá premiéra mysteriózního snímku Na nože: Glass Onion, na které se to přímo hemžilo známými tvářemi. Jednou z nich byl i představitel Jamese Bonda Daniel Craig (56), který si vybral okouzlující doprovod.

‚Dosluhující‘ agent 007, pro nějž byla loňská bondovka Není čas zemřít tou poslední, měl po svém boku půvabnou ženu, nebyla to ovšem jeho manželka Rachel Weisz, nýbrž jeho třicetiletá dcera Ella Loudon, kterou má se svou bývalou manželkou herečkou Fionou Loudon. S tou byl herec ženatý pouze dva roky (1992 – 1994).

Éterická blondýnka Ella, která se věnuje kromě herectví také modelingu, umění a charitativní činnosti, se tak objevila na jednom koberci s takovými hvězdami jako Edward Norton, Kate Hudson nebo Gwendoline Christie, která nejvíce proslula rolí šermířky Brienne z Tarthu v seriálu Hra o trůny. Herečka má se svou výškou 191 centimetrů jistotu, že bude vždy a všude nepřehlédnutelná. A tentokrát byla v nabírané béžové róbě s vlečkou dvojnásob…

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám