Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Konečně! Fanoušci se dočkali a mohli vidět herečku Evu Burešovou (30) naživo. Ta vyrazila poprvé od druhého porodu „mezi lidi“, a to rovnou na autogramiádu seriálu Zoo, která probíhala v pražské Fashion Outlet Aréně. Fanoušci čekali na podpis Burešová desítky minut.

Krásná Eva hýřila dobrou náladou a bylo vidět, že jí interakce s příznivci chybí. Nedávno se nechala slyšet, že stále vypadá, jak v šestém měsíci těhotenství a nabádala i ostatní maminky, aby se za své poporodní bříško nestyděly. „Hrdě vystavujeme těhotenská bříška, ale pak, když nám dají ten úžasný zázrak, co tělo vytvořilo, se za něj stydíme?“ podivovala se Eva.

Na setkání s fanoušky zvolila jedna z nejoblíbenějších českých hereček rafinovaný outfit. Parádu udělala s pruhovanými svetrovými šaty, a ačkoli přiznala, že má stále navíc deset kilo, vypadala úchvatně. „Mám pořád 10 kg nahoře a nejde to zatím tak rychle dolů, jak to šlo, ale jsem v pohodě, a nezatahuje se mi bříško. Ostatně jsme tohle téma teď otevírali na Instagramu. Jinak jsem šťastnější a vděčnější, než jsem byla předtím,“ prozradila pořadu Top Star.

Mimo jiné přiznala, že se jí výrazně zhoršil zrak. „Ono se říká, že se to může stát. S prvním porodem se mi teda trochu zničil, zhoršil zrak, a teďka s tím druhým jsem úplně oslepla, fakt vidím o hodně hůř,“ práskla na sebe kráska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám