Hlavní obsah
Článek

Trio dívek, které se před lety proslavilo pod názvem Holki, se po několikaleté pomlce vrací ve velkém stylu. Dává o sobě vědět docela odvážným videoklipem, který se točil v hampejzu a dívky v něm hrály prostitutky. „Chlapům říkáme vše, co chtějí slyšet, jen když si zaplatí,“ říká Radana Labajová. Podívejte se na světovou premiéru klipu Jsi hříchem ve videu, v kterém se Holki ukazují v odvážných úborech!

„Když jsme natočily náš nový singl, který pro nás napsal Jarek Šimek, napadlo mě, že videoklip by mohl ukázat, že ne každá sladká slůvka o lásce musí nutně znamenat romantiku a zamilovanost. Navrhla jsem proto, že klip by se měl natáčet v nevěstinci, kde vystoupíme jako prostitutky, které říkají mužům hezké věci za peníze,“ svěřila se Super.cz Radana.

Klip se natáčel ve skutečném nevěstinci v Praze na Vinohradech, režie se ujal David Beránek. „Naším klientem se stal třeba Péťa Vojnar. Je zadaný, bude se ženit, ale role zákazníka mu šla skvěle. Jako by s tím měl nějaké zkušenosti,“ směje se neoficiální šéfka skupiny.

A i když partneři trojice stále pohledných zpěvaček s tématem klipu radikálně nesouhlasili, Holki si role kněžek lásky zahrály s chutí a daly do nich vše. „Snažily jsme se natočit to citlivě, ale i tak se to snad divákům bude líbit,“ uzavřela Labajová.

Reklama

Další články

Načítám