Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Porotci a kouči Hlasu Patrik Rytmus Vrbovský (47) a Michal David (63) si leží v žaludku a nebojí se to dát najevo. Jejich slovní přestřelky a narážky, kterými se v průběhu pořadu neustále častují, už jsou téměř legendární.

Přesvědčování soutěžících soutěže Hlas Česko Slovenska, aby si vybrali právě jejich tým, se v případě rappera Rytmuse a hitmakera Davida nikdy neobejde bez popichování, při kterém si hvězdní porotci rozhodně neberou servítky. „Bude potřeba do tebe zainvestovat, natočit klip, natočit písničky a Rytmus se pohybuje v samých hypotékách,“ začal David. To si Rytmus ale nenechal líbit a diskotékovému králi připomněl, kdo z nich má lepší klipy. „Podívej se na jeho klipy a podívej se na ty moje,“ kontroval.

Ani u dalšího soutěžícího se to neobešlo bez slovního souboje. „Když budeš ve správném týmu, který tě posune tam, kam potřebuješ, tak budeš zpívat minimálně třicet let jako já, nikoli pouze tři roky jako Rytmus. Rytmus má výborný rytmus, ale horší je to s melodií a ty potřebuješ melodie,“ opřel se David do drsného Slováka.

To zbylí kouči Dara Rolins (51) a Pepa Vojtek (58) se slovním přestřelkám svých kolegů jen smějí.

Reklama

Další články

Načítám