Hlavní obsah
Článek

Lukáš Venclík (24) a Kryštof Mende (26) jsou moderátory nového pořadu MenZone, který se, jak už název napovídá, zaměřuje na rozebírání mužských témat. A vypadá to, že úspěšně. Kluci totiž přiznali, že už je fanoušci dokonce zastavují na ulici a v hospodě. I když je pravda, že ne vždy takoví, jaké by si představovali.

„Občas mě někdo zastaví, že máme dobrej pořad, teď o víkendu jsem se i podepsal, myslím, že to byl pro mě ještě větší zážitek než pro toho kluka,“ řekl Lukáš, který připomněl, že přes leckdy choulostivá témata, kterými se v pořadu na Prima Cool každý čtvrtek večer zabývají, je to slušný kluk. „Nemělo by zapadnout, že jsem v jádru slušnej a citlivej člověk. Do všech těch hrozných věcí mě naváží Kryštof a produkce. Zcela výjimečně mě něco i baví. Výjimečně. Třeba natáčení v bordelu mě docela bavilo, zvlášť ta plastová figurína,“ smál se.

Kryštof se pro změnu svěřil se zážitkem s jedním z fanoušků zastupujících starší generaci. „Jsem samosebou šťastný za vřelé divácké ohlasy. Kupříkladu před pár dny jsem si vyplachoval ledviny v jedné knajpě pochybného vzezření a kvality, když si ke mně přisedl postarší chlupatý konzument a s rozjařeným výrazem mě začal plácat po zádech a chválit, jací jsme borci. Pravda, pokud by se to samé odehrálo s příjemně rozjařenou dvacetiletou medičkou, asi bych si výskal více, ale aspoň mi platil panáky, takže taky cajk,“ smál se Mende.

Ovšem najde se i řada diváků, která mladé moderátory nemůže vystát. Někteří nemohou skousnout jejich smysl pro humor, jiným vadí údajná vulgarita jejich pořadu. "Nikdy se nemůžete zavděčit všem, takže děkujeme i našim odpůrcům," svorně říkají mladé televizní hvězdičky.

Reklama

Další články

Načítám