Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mnozí rockeři jsou proslulí svérázným životním stylem a výjimkou není ani frontman slavné britské kapely, která se sice již rozpadla, ale nesmazatelně se zapsala do dějin hudby. Tři ze čtyř potomků tohoto bouřliváka se společně objevili v Londýně na party značky Hugo Boss. A že mají každý jinou maminku? To očividně pro sourozence není žádný problém.

Při pohledu na mladé trio jste možná poznali, že jejich otcem není nikdo jiný než Liam Gallagher. Především synové padesátiletého interpreta známého z kapely Oasis Lennon (23) a Gene (21) jsou od svého táty téměř k nerozeznání. K podobě se slavným otcem si ovšem dopomáhají i svým stylingem. Bratři vypadají téměř stejně jako Liam a jeho bratr Noel Gallagher, s nímž tvořili zmiňované populární uskupení v letech 1991 - 2009.

Pozornosti ovšem neušla ani zpěvákova půvabná dcera Molly. Ke čtyřiadvacetileté brunetce se sice Liam dlouho nehlásil, jelikož vzešla z aférky se zpěvačkou Lisou Moorish, a to jen dva měsíce po jeho svatbě s herečkou Patsy Kensit, s níž má staršího syna Lennona, ale nakonec si k sobě našli cestu. Provalená nevěra ale zpěváka stála manželství. Mladšího syna má pak se svou druhou ženou, kanadskou zpěvačkou Nicole Appleton.

Svou druhou dceru Gemmu (9) počal zpěvák během románku s novinářkou Lisou Ghorbani, v té době přitom již oficiálně tvořil pár se svojí osobní asistentkou Debbie Gwyther, s níž je dodnes.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám