Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jana Paulová (69) umí zřejmě zastavit čas a nestárne. Jak jinak si vysvětlit, že i když za tři roky oslaví jubilejní šedesáté narozeniny, vypadá jako luxusní čtyřicátnice? Sálá z ní energie a neustále má úsměv od ucha k uchu. Vypadá neskutečně.

"Po padesátce si každý může za svůj obličej sám, věřím, že krása vychází odněkud zevnitř (tedy pokud pominu plastickou chirurgií poznamenané ,masky‘). To, jak člověk vypadá, je stav mysli. Čistá mysl s tím kromě správné životosprávy úzce souvisí. Snažím se zbavovat negativních vlivů, učím se vychytávat černé myšlenky a být většinu času v tiché radosti,“ prozradila tajemství věčného mládí Paulová.

„Nikdy jsem kosmetické salóny nenavštěvovala, ale je pravda, že nešetřím na dobrých krémech a od nějakých pětadvaceti let si vždycky něco kvalitního na obličej namažu. Moje nejlepší kosmetika je odpolední spánek, který, pokud jen trochu čas dovolí, nikdy nevynechám,“ dodala populární herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám