Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Příští řada populární britské reality show zaměřené na slavné osobnosti I’m A Celebrity… Get Me Out of Here bude pro diváky jistě atraktivní podívanou. Nejen, že se její součástí stane hudební ikona Boy George, ale přidá se k němu mimo jiné i jeden člen britské královské rodiny, a to úplně poprvé v historii soutěže…

Smlouvu s tvůrci show údajně již podepsal Mike Tindall (43) – manžel Zary Phillips (41), jejíž maminkou je princezna Anne – jediná dcera nedávno zesnulé královny Alžběty II.

Bývalý hráč ragby, jehož Zara pojala za manžela před jedenácti lety a mají spolu tři děti – osmiletou Miu, čtyřletou Lenu a ročního Lucase, tak stejně jako jeho spoluhráči odletí do australské džungle, kde se reality show natáčí.

Společně s ním a Boy Georgem budou v pořadu o krále džungle soutěžit ještě komik Seann Walsh nebo DJ Chris Moyles. Detaily podmínek účasti Tindalla jsou přísně tajné, ale už jeho přítomnost v soutěži je podle jejích tvůrců naprosto zásadní a znamená to, že sledovat tuto show bude absolutní nutností.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám