Hlavní obsah
Článek

Po úspěchu první řady se tvůrci minisérie Iveta pustili do pokračování. Proměny umělců ve známé muzikanty byly zatím neuvěřitelné. Tvůrci nyní odhalili dalšího zpěváka, který se v seriálu objeví a zahraje si samotného Slavíka Karla Gotta (†80).

Menší roli v druhé řadě seriálu získal zpěvák a hudebník Ondřej Ruml. „V pokračování minisérie Iveta ztvárním v malé epizodní roli legendárního českého zpěváka Karla Gotta,“ svěřil se hudebník, který je z příležitosti, kterou dostal, nadšený.

„Jsem moc rád, že jsem tuto možnost dostal a zahraji si se Sašou Rašilovem, který ztvární Karla Svobodu, a Ondřejem Brzobohatým, který hraje Ladislava Štaidla. Nabídkou jsem byl poctěn, ale víc v tuto chvíli nemůžu prozradit,“ svěřil se Ondřej Ruml k natáčení, které je v plném proudu.

Druhá řada bude mapovat kariéru zesnulé zpěvačky v období devadesátých let behem doby, kdy tvořila pár s Ladislavem Štaidlem, přivedla na svět syna Artura a po mateřské pauze se vrátila ke zpěvu a zažila období svého kariérního vrcholu. Pokračování minisére Iveta se diváci dočkají na Voyo během první půlky příštího roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám