Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mezi hosty slavnostního večera, kdy se v Národním divadle předávaly prestižní herecké ceny Thálie, se objevila i počtvrté těhotná muzikálová herečka Markéta Martiníková. Ta si teď dá od prken, která znamenají svět, opět na čas pauzu.

"Ten večer jsme si s manželem ale krásně užili," řekla Super.cz Markéta, které to seklo v elegantní obepnuté róbě.

"Jsem teď ve druhé půlce 7. měsíce, nahoře mám 6 kilo, tak nějak si myslím, že nemám zbytečná kila i tím, že se přes den moc nezastavím," smála se maminka tří holčiček.

"Dvě velké holky už chodí do školky, takže obrovská úleva, nabírám síly na porod a další děťatko. Přes den jsem doma jen s nejmenší Editkou," dodala Markéta.

Sice si teď dopřává větší odpočinek od divadla, ale práce se ještě úplně nevzdala. "V uplynulých týdnech jsem odehrála poslední bloky v muzikálech Děti ráje a Mýdlový princ, takže teď jsem spíš v záloze, kdyby cokoliv. Mám teď jen nárazové práce - focení a natáčení, kde bříško tolik nevadí," vysvětlila.

"Připadá mi, že jsem si za posledních pět let na ta těhotenství tak zvykla, že tělo, rodina, přátelé i šatník se naladili spíš na ten "jiný" stav, než na ten "běžný" bez těhu břicha," doplnila s úsměvem Martiníková, která si s manželem vždy přála velkou rodinu.

"Snažíme se ale celá rodina, abychom měli s manželem i čas bez dětí spolu jen sami pro sebe. Je to někdy docela psychicky náročné s tolika dětmi a tenhle čas nám pomáhá to všechno zvládnout. Tomáš je naštěstí skála a jistota," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám