Hlavní obsah
Článek

Milovnice plastik Lela Vémola (34) poprvé ukázala výsledek své operace. Manželka zápasníka MMA Karlose Vémoly (38) odletěla do Íránu kvůli úpravě nosu, který v minulosti už dvakrát prošel rukama plastických chirurgů. Ovšem nikdy nevznikl výsledek podle Leliných představ.

„První foto po odstranění stehů. Ještě měsíc musím nosit lepky pro fixaci nosu,“ svěřila se Lela u fotografie, kde ukazuje nos ze strany. Lela sama přiznává, že má pouze nepříjemné zkušenosti od evropských lékařů, proto nyní zvolila lékaře z dalekého Íránu.

„Celý nos se od základu předělal, a přesně takový přirozený jsem chtěla. Nechtěla jsem mini nos ani jiné extrémy. Chtěla jsem nos, co bude pasovat k mé tváři,“ vysvětluje blonďatá kráska. Na konečný výsledek si ale bude muset ona i fanoušci počkat. „Samozřejmě nos ještě půl roku sedá... je to proces,“ napsala Lela, která se co nevidět vrátí zpátky do Česka ke své rodině.

Během svého pobytu v Íránu poznamenala, že jsou tam velmi krásné ženy a nos má udělaný každá druhá. Její lékař, který údajně operoval i řadu celebrit, snad Lelu tentokrát nezklame. Kromě nosu si nechala rovnou upravit i víčka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám