Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Marta Jandová (50) má ráda, když jsou věci přesně podle plánu. „I když se to nezdá, protože jsem rocková zpěvačka, mám ráda řád. Asi se na mně podepsal ten život v Německu, ale prostě mám ráda, když je vše uspořádáno,“ svěřila se Super.cz.

To platí především pro každodenní život a její devítiletou dcerku Marušku. „Mám ráda ty ranní rituály během školního roku. Nemám chůvu, vše dělám sama. Vozím ji do školy a na kroužky, vozím ale i další děti jiných kamarádů. Mám ráda zkrátka všechno uspořádané. Jediné co, tak chodíme do školy za pět minut celá, to bych chtěla napravit.“

S Martou jsme si povídali během natáčení pořadu Jukebox Honzy Dědka pro Televizi Seznam, kde známé tváře předvedou své znalosti v oblasti hudby. Díl diváci uvidí v neděli.

Jak se zpěvačka sama přiznala, je soutěživá, ale zároveň umí prohrávat. „Odmalička jsem vyrůstala téměř jen s klukama a v kapele mám taky kluky. Problém jsem měla s tím, že prostě mají větší sílu. Kapelu mám už 30 let a naučila jsem se prohrávat, takže si to vlastně o to více všechno užívám, protože nejsem ve stresu, že prohraji,“ dodala se smíchem Marta Jandová.

Reklama

Další články

Načítám