Hlavní obsah
Článek

O krásné róby na vzpomínkovém koncertě na Ivetu Bartošovou (†48) nebyla nouze. V jednom z nejodvážnějších modelů se na pódiu pražské Lucerny objevila Šárka Vaňková (36). Zpěvačka byla ve světle fialových šatech s hlubokým výstřihem prostě k nepřehlédnutí.

„S Ivetou jsme se potkávaly při různých příležitostech, když se točily televizní pořady nebo na koncertech,“ svěřila se Super.cz zpěvačka před svým vystoupením. Divákům zazpívala hit Málo mě zná a s kolegou Honzou Bendigem si připravili píseň To je naše věc.

„Iveta měla všechny hity krásné a je to pro mě čest, že jsem si je mohla zazpívat,“ prozradila Šárka Vaňková, které byste v krásném modelu jen těžko hleděli pouze do očí. „Šaty mám půjčené ze salonu v Hradci Králové, když je nějaká příležitost, tak si je tam ráda půjčuji,“ prozradila zpěvačka, která měla nabité léto a už se jí plní kalendář akcemi na podzim a zimu.

Po pauze se Šarka Vaňková opět vrátila k pravidelnému zpívání a naplno si to užívá. „Jdu do toho víc srdcem, dělám věci, které mě baví a dělají mi radost, dělám si práci bokem a zpívání mám jako koníčka, a to je super,“ dodala stříbrná SuperStar.

Reklama

Další články

Načítám